Over ons

MEER WETEN OVER ONS? LEES HIER HOE ZONWERING CORRECT TOT STAND KWAM

Ze zeggen dat we snel zijn!

Zonwering Correct levert al vele jaren maatwerk en kwaliteit. Piet richtte het bedrijf in 1993 op nadat hij al een flink aantal jaar in het vakgebied actief was. Hij zag dat het beter kon, maakte een plan en verwelkomde zo zijn eerste eigen klanten. Sinds de start hebben wij het bedrijf op eigen kracht laten floreren. Zo zijn wij uitgegroeid tot een eerlijk en duurzaam bedrijf.

Vandaag de dag komen de kinderen van vroegere klanten bij ons binnenlopen voor passende oplossingen in hun eigen woningen. Een groter compliment dan trouwe klanten en positieve mond-tot-mondreclame kunnen wij ons niet voorstellen. Wij doen er dan ook alles aan om onze naam hoog te houden.

Zonwering Correct staat klaar voor zijn klanten met een persoonlijke service, korte lijnen en snelle levertijden tegen eerlijke prijzen. Bovendien zorgen wij ervoor dat we op de hoogte blijven van alle nieuwe technologische ontwikkelingen, om u altijd van het beste advies te kunnen voorzien.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Zonwering Correct om zelf te ervaren waarom wij een begrip zijn in Leeuwarden. Tot ziens in onze showroom!