Maatwerk is ons vak

ZONWERING CORRECT: OOK VOOR UW PERGOLA MET ZONWERING
Een pergola met goede zonwering is een ideale aanwinst als u meer uit uw tuin wilt halen. Langer genieten van zomeravonden, terwijl u verzekerd bent van een gebruiksvriendelijke, stormvaste oplossing? Zonwering Correct uit Leeuwarden maakt het graag voor u waar.

Met een palensysteem aan de voorzijde zijn de pergola’s van Zonwering Correct bijzonder stevig. Wij kunnen tevens een terrasscherm toevoegen om lekker uit de wind te blijven. Met extra spanrollers hoeft u zich dus zelfs bij zware wind en stormbuien geen zorgen te maken.

Via ons maatwerk kunnen wij het bovendien mogelijk maken om ook bij smalle tuinen de ruimte optimaal te gebruiken. De elektrische bediening zorgt ervoor dat u zich niet in het zweet hoeft te werken. Qua uitvoering en kleur van de schermen is verder alles bespreekbaar. Wij komen graag bij u kijken om u van passend advies te voorzien.

Ook kunt u bij ons in de showroom verschillende pergola’s en zonweringen komen bekijken om te zien wat er zoal mogelijk is. Met vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Bel ons tijdens kantooruren of vul het contactformulier in op deze website.