Screens

Een screen is een verticaal hangende zonwering voor uw raam langs en uitermate geschikt op plaatsen waar een vrije doorgang de voorkeur heeft.

Door middel van de juiste kleur keuze van metaal en doek zal de screen bijna opgaan ( voor het zicht ) in uw woning of kantoor of juist een mooie decoratieve toevoeging zijn.

Screens zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar:

Vaste screens zijn minder windvast en dus het meest geschikt op plaatsen waar niet teveel wind staat omdat het doek niet in de geleiders vast zit.

Windvaste ritsscreens zijn zeer windvast omdat aan de zijden van het doek een rits bevestigt is en deze in de geleiders loopt waardoor het doek niet wil gaan klapperen en daar door zijn dit type screens ook zeer geschikt op plaatsen waar veel harde tot zeer harde wind staat en is dit type ook zeer duurzaam.

Ral kleuren frame:

De aluminium bak, geleiders en onderlijst zijn standaard verkrijgbaar in technische zilver, wit (9010), gebroken wit (9001) en antraciet (7016) en tegen een geringe meerprijs in iedere gewenste ral kleur.

Screen doek:

Screen doek word geweven van glasvezeldraden en heeft daar door een enigszins open structuur waar door het zicht naar buiten word behouden.

Warmte en zonlicht worden voor het grootste gedeelte gefilterd waar door het lekker koel word in huis of kantoor.

Natuurlijk hebben wij een ruime keuze aan kleuren waar door er altijd een perfecte combinatie kan worden gevonden tussen frame kleur en doek kleur in harmonie met uw woning of kantoor.

Bedieningen:

Er zijn meerdere handbedieningen mogelijk zoals bandbediening binnen of buiten, oogwindwerk buiten of monocomando binnen maar natuurlijk is elektrische bediening ook mogelijk met muurschakelaar of handzender ( afstandsbediening )

Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.