Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Een elegante en mooie verschijning als raamdecoratie. Als het vouwgordijn naar boven wordt bediend vouwt de stof gelijkmatig naar boven .

Vouwgordijnen zijn niet alleen in de woonkamer of keuken een mooie en functionele manier van raamdecoratie maar ook zeker in uw slaapkamer wanneer er verduisterende stof word toegepast.

Offerte aanvragen

Duette

Duette zijn gordijnen met een dubbele stof waar door er een honingraatstructuur ontstaat. Deze elegante gordijnen hebben in de koudere periodes van het jaar ook een isolerende functie vanwege dit honingraatstructuur.

Met een zeer uitgebreide collectie van kleuren en patronen van transparante stof tot verduisterende stof hebben wij voor iedere inrichting een fraaie oplossing.

Offerte aanvragen

Jaloezieën

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie waarbij u licht en inkijk kunt reguleren en daarbij ook nog een mooie uitstraling heeft.

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium en hout in diverse breedtes en kunnen worden uitgevoerd met ladder-koord of ladder-band.

Offerte aanvragen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een zeer populaire raamdecoratie. Voor iedere kamer in uw woning is er wel een passende kleur of dessin om uw kamer de sfeer te geven die u graag wilt.

Onze rolgordijnen zijn leverbaar in transparante en verduisterende stof. Natuurlijk worden de rolgordijnen op maat gemaakt en voor u gemonteerd.

Offerte aanvragen

Lamelgordijnen

Lamelgordijnen zijn zeer geschikt voor grote raampartijen zowel thuis als op kantoor. Er zijn diverse manieren om lamelgordijnen te bedienen, bijvoorbeeld van links naar rechts.

De lamellen hebben een antistatische behandeling ondergaan en zijn daardoor vuil- en stof-afstotend en makkelijk in onderhoud. Onze lamelcollectie is zeer uitgebreid en zal zeker aan uw wensen en smaak kunnen voldoen.

Offerte aanvragen

Plisségordijnen

Plissé-gordijnen zijn gemaakt van 1 laag stof die als een harmonica is gevouwen en zijn een zeer elegante en modieuze raamdecoratie met zeer veelzijdige raamvorm-oplossingen van rond, driehoek of andere aparte vormen.

In onze zeer uitgebreide collectie is er voor iedere woning en smaak een geschikte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen

Velux Dakramen

Ook als het om VELUX-dakramen gaat, zorgen wij bij Zonwering Correct uit Leeuwarden voor een passende oplossing. Onder het dak wordt het vaak erg heet en benauwd. Een goede zonwering biedt dan uitkomst. U blijft beschermd tegen warmte en zon, terwijl u toch kunt blijven ventileren.

Net zoals voor alle soorten zonwering die wij bieden, heeft u ook hier de keuze uit verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. Al onze producten worden door onszelf ingemeten, op maat vervaardigd en gemonteerd. Zo zorgen wij voor een goed sluitende zonwering die bovendien gebruiks– en onderhoudsvriendelijk is.

Offerte aanvragen