Altijd precies waar u naar op zoek was

KIES VOOR ZONWERING OP MAAT VAN ZONWERING CORRECT
Elk pand is anders en elke klant heeft andere wensen. Daarom geloven wij bij Zonwering Correct ook in maatwerk en eigen fabricage, en maken wij het onze klanten mogelijk om zonwering op maat aan te schaffen die perfect aan hun eisen voldoet.

In onze eigen werkplaats hebben wij tal van mogelijkheden voor maatwerk in verticale binnen- of buitenzonwering. Denkt u hierbij aan rolgordijnen, verticale lamellen, zonneschermen en nog veel meer. Met een zeer grote voorraad aan materiaal hebt u altijd ruim de keuze in uitvoering. Ook kunnen wij zeer snel voor u aan de slag. Rolgordijnen kunnen bijvoorbeeld direct voor u gemaakt worden.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom gebruiken wij doeken van Hylas en Swela, enkele van de grootste leveranciers ter wereld. Daarnaast komen wij persoonlijk uw zonwering installeren. Onze vakmensen zorgen voor een persoonlijke service en leveren perfecte resultaten.

Wilt u meer weten over onze eigen fabricage voor uw zonwering op maat? Wilt u eens een kijkje nemen in onze werkplaats en voorbeelden inzien? Bel naar Zonwering Correct of vul het contactformulier in op deze website. U hoort dan snel van ons!