Vraag een offerte aan

Veranda Overkapping

Extra lang genieten van uw zomeravond of een heerlijke winterbarbecue? Het is allemaal mogelijk met een mooie veranda overkapping. Het is niet alleen een mooie en fijne plek om van het buitenleven te genieten maar zeker ook een meerwaarde voor uw tuin en woning.

Onze veranda-overkappingen zijn van topkwaliteit aluminium, de schroeven zijn niet zichtbaar en er zijn geen kit-naden. U heeft de keuze uit een victoriaanse goot voor een klassieke look of een standaard goot voor een strakke look.

Het aluminium word gepoedercoat in 37 verschillende ral kleuren, de ral kleuren 9001 gebroken wit en 7016 antraciet zijn altijd op voorraad en kan dus redelijk snel geleverd worden. De veranda-overkapping kan geleverd worden met polycarbonaat-platen transparant of opaal (wit) maar kan natuurlijk ook met veiligheid glas.

De regenwater-afvoer word netjes weggewerkt in de staander van de veranda-overkapping. Led-spotjes met een dimbare trafo is ook een optie en worden in de leggers van het dak verdeeld.

Wilt u graag een gesloten veranda overkapping? Kies dan ook voor glazen schuifwanden S20. Dit is een modern schuifsysteem met 10 mm gehard veiligheidsglas. Hiermee kunt u het hele jaar door genieten van uw veranda overkapping.