Screens

Screens

Een screen is een verticaal hangende zonwering voor uw raam langs en uitermate geschikt op plaatsen waar een vrije doorgang de voorkeur heeft.

Door middel van de juiste kleur keuze van metaal en doek zal de screen bijna opgaan ( voor het zicht ) in uw woning of kantoor of juist een mooie decoratieve toevoeging zijn. Screens zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar:

Offerte aanvragen

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn geschikt voor ramen waarbij een vrije doorloop niet noodzakelijk is. De uitvalschermen zijn uit te voeren met verschillende type armen variërend van vaste armen tot windvast of stormvast.

Het scherm is leverbaar in een half open systeem of cassette in een kantige of ronde vorm. Voor het doek van uw uitvalscherm kunt u kiezen uit een zeer breed assortiment van uni tot fantasiestreep .

Offerte aanvragen

Knikarmenschermen

Een knikarmscherm is een mooie, sfeervolle en warmtewerende oplossing voor uw terras. Knikarmschermen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar van half open tot volledig gesloten cassette systemen in verschillende vormen en kleuren.

Er zijn 2 buis en 3 buis systemen welk systeem voor u het best is hangt af van de situatie waar het scherm moet worden geplaatst en uw wensen. De keuze uit doek is zeer groot van uni tot fantasiestreep. Er zal dus zeker voor u een dessin bij zijn die bij uw woning en wensen past.

Offerte aanvragen

Pergola Zonwering

Ook op plaatsen waar er niet gewerkt kan worden met een knikarm systeem of waar het gewenst is om een groter oppervlakte te verkoelen is een pergola zonwering een zeer mooi en doeltreffende oplossing.

Een pergola zonwering is een zonwering op staanders waardoor er een maximale breedte van 6 meter bij een uitval van 5 meter uit 1 stuk overspannen kan worden.

Door afwatering gootjes aan de zijkanten en een waterdicht doek is het zelfs mogelijk om op regenachtige momenten te genieten van uw terras.

Offerte aanvragen

Markiezen

Markiezen zijn niet alleen een zeer doeltreffende zonwering maar ook een prachtige aankleding van uw woning of kantoor.

Markiezen zijn verkrijgbaar met een houten frame of aluminium frame de bovenkap en zijschotten zijn verkrijgbaar van hout ,aluminium of hoogwaardig kunststof. Markiezen zijn verkrijgbaar in standaard model, pet model of klap model.Wat voor model voor uw woning van toepassing is hangt af van waar en hoe hij kan en moet worden gemonteerd en wat uw wensen zijn.

Offerte aanvragen