Perfect opgeleverd tegen een goede prijs.

ZONWERING CORRECT: VOOR UW BUITENZONWERING IN LEEUWARDEN
Voor een vakkundig geïnstalleerde buitenzonwering in Leeuwarden gaat u naar Zonwering Correct. Wij hebben precies wat u nodig hebt voor uw woning of bedrijfspand. U kunt daarbij altijd rekenen op maatwerk en een persoonlijke service.

Voor al onze producten geldt dus dat ze volledig op maat te bestellen zijn, dat ze gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn en dat wij altijd verschillende uitvoeringen in huis hebben. Zo weet u zeker dat uw buitenzonwering aansluit op de architectuur van uw woning of bedrijfspand.

Voor buitengevels
Voor de buitengevel heeft u de volgende opties:

• Screens: als het ware een rolscherm voor uw buitengevel. Screens maken uw bedrijfspand of huis tot wel 8 graden koeler.
• Ritsscreens: screens met ritsgeleiden aan de zijkanten waardoor het raam volledig afgesloten is van weersinvloeden. Dankzij verschillende uitvoeringen kan dit type screen ook dienstdoen als hor.
• Rolluiken: metalen, gepantserde rolluiken voor een volledige verduistering en extra beveiliging.
• Uitvalschermen: traditionele buitenzonwering met een doek en twee metalen knikarmen.
• Markiezen: stijlvolle, gebogen waaierconstructies, handgemaakt en erg duurzaam.

Voor terras
Ook voor uw terras kunnen wij zonwering verzorgen. Hiervoor bieden wij de volgende varianten:

• Cassette: een volledig afsluitbaar zonnescherm
• Semicassette: een beschermende bovenzijde tegen weersinvloeden, met open onderzijde
• 3-buissysteem: een compact type zonweringsysteem, toepasbaar bij cassetteschermen vanaf 6 meter

Automatisch te bedienen
Zonwering Correct heeft tal van opties voor een automatische bediening van uw buitenzonwering. Of het nu om 1 raam gaat of 16, wij zorgen ervoor dat u zeer eenvoudig met een afstandsbediening uw zonwering afzonderlijk kunt bedienen. Ook kunnen wij een volautomatisch systeem installeren dat reageert op zonlicht.

Vraag gerust naar alle mogelijkheden, want elke situatie is anders! Vul het contactformulier in of kom eens langs in onze showroom voor buitenzonwering in Leeuwarden.