Plissé Hor

Plissé Hor

Een plissé hor is van horrengaas dat als een harmonica gevouwen is en bediend word door een profiel heen en weer of op en neer te schuiven de bediening loopt zeer soepel en stopt op elke gewenste positie wat de plissé hor ook zeer geschikt maakt als hordeur door dat u dan makkelijk van binnen naar buiten en visa versa kan stappen. Maar natuurlijk ook zeer geschikt voor al uw ramen.

Plissé horren kunnen in de winter periode des gewenst makkelijk uitgenomen worden en opgeslagen voor het volgende seizoen.

Offerte aanvragen

Rol Hor

Rol horren zijn zeer geschikt voor ramen en makkelijk in bediening. Het gaas word opgerold op het moment dat u de onderlat omhoog doet door een spanveer systeem rolt hij op. De hor wordt voorzien van een rem zodat de rol hor niet met grote snelheid omhoog schiet als u de onderlat naar boven doet.

De rol hor kan geleverd worden in standaard ral kleur wit (9010), gebroken wit (9001)  en antraciet (7016) tegen een geringe meerprijs kunt u ook kiezen voor niet standaard ral kleuren.

Offerte aanvragen

Inklem Hor

Inklem-horren worden voornamelijk gebruikt voor draai-en kiepramen en kan geleverd worden in standaard ral kleuren wit (9010), gebroken wit (9001) en antraciet (7016) of tegen een geringe meerprijs kan men ook kiezen voor een niet standaard ral kleur.

De inklem-hor kan makkelijk uit het raam gehaald worden als men ze in de winterperiode wil opslaan.

Offerte aanvragen

Voorzethorren

Voorzethorren worden gebruikt bij ramen waar een vast systeem kan worden gebruikt en kan geleverd worden in standaard ral kleuren wit (9010),gebroken wit (9010) en antraciet (7016) of tegen een geringe meerprijs in elke gewenste ral kleur.

Voorzet horren zijn makkelijk uitgenomen worden en opgeslagen worden in de winterperiode.

Offerte aanvragen